Primar: Nu mai există respect

Un primar din Gorj este revoltat că cetățenii nu respectă natura și aruncă gunoaiele prin șanțuri. Primarul din Bălești, Mădălin Ungureanu, spune că pubele au fost puse la dispoziție, însă degeaba.

Primarul a montat și camere de supraveghere prin localitate, tocmai pentru a-i depista și descuraja pe cei care aruncă deșeurile la voia întâmplării. Au fost aplicate și sancțiuni deja.

”Disciplina a cam dispărut. Îmi e tare teamă că generațiile care urmează sunt cam pierdute. Am pus mai multe pubele în comuna Bălești. Nu pot să înțeleg de ce nu pun gunoiul acolo și îl aruncă prin șanțuri. Nu pot să îmi explic. Nu mai există respect. Am luat măsuri cu cei care aruncă gunoiul. Am pus și camere mobile și am acordat sancțiuni. Am prins 4 cetățeni și i-am sancționat. Este jenant să mai arunci gunoi, în contextul în care eu ca primărie vin și ți-l iau odată pe săptămână. Sunt cei care au plastice și cauciucuri, se poate face contract cu firma care le ridică. Nu este mare lucru”, a spus Mădălin Ungureanu, la Radio Infinit.

Investiția privind montarea camerelor a fost suportată din bugetul local, iar suma este de circa 5.000 de lei.

Vizualizări: 4,290

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: