Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dănești: Introducerea rețelei de gaze costă cinci milioane de euro

Primăria gorjeană Dănești a finalizat studiul de fezabilitate pentru rețeaua de gaze din comună. “Cu proiectul de gaze suntem într-un stadiu foarte avansat, în sensul că, dacă am avea fondurile necesare, aș putea să încep lucrările. Costurile de înființare rețea de gaze în comuna Dănești sunt undeva la cinci milioane de euro”, a spus primarul Mădălin Paliță la Emi TV.

Este nevoie doar de o linie de finanțare, pentru ca primăria să poată depune proiectul. “Am făcut studiile topo, avem undeva la 68 de kilometri de drum, automat avem 68 de kilometri de țeavă, am făcut studiul de fezabilitate, avem toate avizele luate, de la Transgaz, de la Mediu. Practic, noi, dacă mâine se deschide o linie de finanțare, fie pe fonduri europene, fie pe fonduri guvernamentale, cum se aude, noi suntem pregătiți să depunem cerere de finanțare și să realizăm rețeaua de gaze în comuna Dănești”, a mai spus primarul localității. (A.A.)

Vizualizări: 1,112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: