„Vulturii” au făcut scorul etapei cu „lanterna roşie”

Vulturii Fărcăşeşti nu vor să mai facă paşi greşiţi şi îşi cresc chiar golaverajul, deşi la acest capitol stau cel mai bine în campionat cu 95 de goluri marcate. În etapa a 23-a disputată în week-end au făcut scorul etapei cu ultima clasată şi ocupă locul doi, la trei puncte de lider.

Scorul etapei a 23-a a fost 10-0 şi s-a înregistrat într-un meci între a doua şi ultima clasată. Vulturii din Fărcăşeşti se menţin pe poziţia a doua în clasament după acest 10-0 cu „lanterna roşie”, Flacăra Roşia de Amaradia . Lucian Prună a reuşit să revină pe teren cu o dublă, golgheterul echipei  Costin Roncea a reuşit un hattrick, Stegaru Cristian o dublă, iar restul golurilor au fost marcate de Ţiclete Ionut, Tarhat Adrian şi Gavrilescu Cosmin.

Şi Gilortul Târgu Cărbunești s-a impus în deplasarea de la Avântul Baia de Fier, scor 0-1, în faţa unui număr mare de spectatori, 120.

Cei de la Gilortul au pus scorul la limită înregistrat la Baia de Fier pe apărarea tip „autobază”, celebră pentru Avântul, dar s-au mulţumit cu cele trei puncte care îi menţin pe locul I: „Celebra „autobază” a funcționat la Baia de Fier. Gazdele au jucat fără avânt și s-au mulțumit în a se cantona în propria jumătate, cea mai mare parte a timpului Gilortul jucând cu fundașii dincolo de mijlocul terenului. O dominare cvasitotală, o mulțime de ocazii și un adversar care a făcut față tot mai greu asaltului băieților noștri. Scenariul nu a fost suficient pentru ca Gilortul să tranșeze partida mai devreme. Este meritul gazdelor că au reușit să limiteze rezultatul final sau poate vina noastră că am ratat exasperant din poziții ideale. Victoria e logică și pe deplin meritată, dar la un scor mincinos. Rămân cele 3 puncte obținute și poziția de lider a clasamentului”. Petrolul Bustuchin a urcat după această etapă pe podium, după ce a învins în deplasare, scor 3-0, pe Minerul II Mătăsari.

Ştiinţa Turceni a pierdut podiumul după meciul de la Rovinari din week-end, scor 0-0 cu Jiul. Aşa cum era de aşteptat Jiul Rovinari rămâne o nucă tare pentru orice echipă şi rămâne şi neînvinsă de 13 etape.

Galerie foto





Vizualizări: 610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: