Pandurii vor puncte de la un fost lider

Jucătorii echipei Pandurii au plecat vineri spre Snagov pentru meciul cu ilfovenii de la Sportul Snagov. Echipa gazdă are ca obiectiv promovarea şi mai mult timp a fost liderul ligii secunde, însă în această perioadă nu trece prin cel mai fast moment.

Antrenorul Adrian Bogoi îşi doreşte pentru echipa sa salvarea de la retrogradare, un obiectiv total opus celor de la Snagov, care luptă pentru promovare. Cu toate că nu au un moral prea ridicat, după doar o victorie în 2019, pandurii lui Bogoi îşi amintesc că la Târgu Jiu au administrat prima înfrângere liderului, Snagovul venise în tur la Târgu Jiu din postura de ocupantă a locului I.

Adrian Bogoi chiar şi-a motivat jucătorii amintind de victoria din tur când Sportul Snagov era chiar mai bine cotată decât acum: ”În tur a fost o victorie frumoasă, sperăm ca şi în meciul de sâmbătă să facem un joc bun, pentru că la ultimul meci cu Academica am pierdut în special din cauza noastră. Am jucat prea puţin şi, cu un adversar de o asemenea talie, rezultatul nu avea cum să fie în favoarea noastră. Sperăm să mai acumulăm puncte în clasament după acest meci. Am avut meciuri dificile şi în 2019, am făcut şi jocuri bune pe care trebuia să le câştigăm, dar ne-a lipsit şi şansa. Sperăm să abordăm mai bine partidele care vor urma”.

Snagovul a fost mult timp liderul ligii secunde, dar problemele financiare au dus la schimbări majore în iarnă. Bogoi consideră că meciul de la Snagov va fi unul destul de dificil, dar se va disputa pe teren şi orice este posibil: “Snagovul este o echipă bună, aflată în partea superioară a clasamentului, o echipă formată, în marea majoritate, din jucători cu experienţă. Într-adevăr, a pierdut un pic ritmul, dar în momentul de faţă este foarte aproape de baraj. Meciul se va disputa pe teren, punctele puse în joc sunt foarte importante pentru ambele părţi şi sperăm să le câştigăm noi”.

Pandurii este una dintre cele şase echipe care i-au produs înfrângerea Sportului Snagov în acest sezon, în cele 30 de etape desfăşurate deja. Pandurii sunt la doar patru puncte distanţă de primul loc retrogradabil şi speră să producă o nouă surpriză în faţa Snagovului. Sportul n-a câştigat de cinci etape, perioadă în care a obţinut doar două puncte, şi a pierdut prima poziţie în clasament, ajungând pe locul 4, în timp ce Pandurii vine după patru meciuri fără succes, în care a obţinut doar două puncte, coborând pe poziţia a 13-a.

Înaintea desfăşurării etapei a 31-a, Sportul Snagov se află pe locul 4, cu 60 de puncte, iar Pandurii e pe poziţia a 13-a, cu 34 de puncte. Meciul retur dintre cele două echipe are loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Voinţa din Ghermăneşti.

Vizualizări: 540

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: