Pandurii, scor periculos şi la Snagov

Pandurii Târgu Jiu a continuat şi în etapa a 31-a seria meciurilor trăite periculos, în care a condus cu 2-0, dar nu a câştigat. Scorul partidei cu Sportul Snagov a fost 3-2 pentru gazde. Gorjenii sunt la a doua „performanţă” de acest fel în decurs de două săptămâni.

Un meci nebun, cu răsturnări de scor şi trei penaltiuri, în care oaspeţii au condus cu 2-0, dar au pierdut cu 3-2. Aceasta este pe scurt istoria jocului de la Snagov, care arată încă o dată că Pandurii are potenţial, dar şi jucători lipsiţi de experienţă. Tinereţea şi lipsa de maturitate a lotului pot fi singurele explicaţii pentru meciurile în care gorjenii conduc, dar nu reuşesc să păstreze rezultatul, chiar mai grav, pierd meciuri care ar putea fi câştigate.

Pandurii a mai condus cu 2-0 şi la meciul disputat în deplasare, cu UTA, atunci echipa din Arad revenind de la 0-2 şi întorcând rezultatul la 3-2. Pandurii a avut atunci norocul de a egala pe final de meci. La Snagov, în meciul cu Sportul din localitate, povestea s-a repetat.

Tinerii jucători ai lui Adrian Bogoi au muncit mult şi cu folos în prima parte a jocului, scorul la pauză fiind 0-1 prin reuşita lui George Tudoran, din penalti, acesta fiind faultat în careu de portarul Marinescu. După pauză tot Pandurii a dominat jocul şi a mărit avantajul la 2-0 după ce Blejdea a centrat, dintr-o lovitură de colţ de pe partea stângă, iar Daniel Ciobanu a reluat cu capul din unghi, din 3 metri lateral dreapta, printre mâinile portarului Marinescu.

Bucuria echipei gorjene nu a fost de durată pentru că gazdele de la Snagov aveau să primească până la final două penaltiuri, în minutele 63 şi 88, ambele transformate de Alexandru Ioniţă. Din minutul 64 scorul a devenit 1-2, iar jocul bun de până atunci al gorjenilor s-a schimbat în rău. În minutul 86 scorul a devenit  2-2, golul fiind marcat de acelaşi Ioniţă care a stabilit şi scorul final de 3-2.

Şi cu ajutor de la arbitri, dar şi cu neputinţa jucătorilor săi de a păstra un rezultat bun pe tabelă, antrenorul Adrian Bogoi s-a întors la Târgu Jiu fără nici un punct din această deplasare în care îşi pusese speranţe de mai mult.

Mai grav e că se apropie finalul sezonului şi nu mai sunt multe meciurile din care Pandurii mai poate spera să ia puncte. Iar echipa se apropie etapă de etapă de zona retrogradării, de care o mai desparte acum doar un punct. Cum echipa e greu de schimbat în aceste momente, Pandurii va trebui să încerce salvarea de la retrogradare cu lotul pe care îl are acum la dispoziţie. În următoarele săptămâni Pandurii are două meciuri foarte importante, pe teren propriu, meciuri ce pot fi decisive pentru gorjeni. Mai întâi cu CS Balotești, echipă aflată în zona retrogradării deja  după care la Târgu Jiu va veni Luceafărului Oradea, o altă formație care trece prin emoţiile salvării de la retrogradare, chiar dacă e acum pe locul 11.

Rezultatele etapei a 31-a

CS Baloteşti - Luceafărul Oradea         0-0

Sportul Snagov - Pandurii Târgu Jiu     3-2

Academica Clinceni - Metaloglobus Bucureşti       1-0

ACS Poli Timişoara - Energeticianul     1-1

SSC Farul Constanţa - Aerostar Bacău         2-1

Daco-Getica Bucureşti - FC Argeş       1-0

UTA Arad - Chindia Târgovişte    2-2

Ripensia Timişoara - ASU Politehnica Timişoara 0-1

Dacia Unirea Brăila - Universitatea Cluj         0-8

Marţi, 23 Aprilie

CS Mioveni - Petrolul Ploieşti       19:30

Vizualizări: 718

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: