Vulturii nu renunţă, luptă pentru promovare

Echipele implicate în lupta pentru titlul de campioană a judeţului Gorj, dar şi pentru promovare în liga a treia, nu au un program dificil în acest week-end când se dispută meciurile din etapa a 23-a a Ligii a IV-a. În aceste condiţii nu se aşteptă schimbări în configuraţia clasamentului, unde Gilortul Cărbuneşti a rămas lider şi după etapa intermediară.

Singura echipă de pe podium, care ar putea avea probleme în această etapă, este a doua clasată, Ştiinţa Turceni, care are meci la Rovinari, cu Jiul, echipă în formă şi despre care se ştie că pierde greu acasă, iar în acest an nu a mai pierdut nici un meci.De altfel Jiul se află pe locul 5 în clasament, cu 44 de puncte, şi dacă va continua pe aceeaşi linie poate intra în lupta pentru locul I.

Sărbătoarea Floriilor oferă suporterilor Gilortului posibilitatea de a-i vedea  pe liderii la zi ai campionatului la lucru, însă în deplasare, la Baia de Fier. Cum deplasările nu sunt o piedică pentru suporterii de la Cărbuneşti, este de aşteptat un număr record de spectatori la meci. „Băieții se pregătesc bine la antrenamente, după metode moderne, acumulează și progresează la toate capitolele. Echipa arată bine din punct de vedere tehnic, tactic și fizic. Totodată, suntem conștienți că nu poți păcăli fotbalul și dacă te pregătești asiduu, rezultatele nu întârzie să apară. Gândul ne stă la partida care urmează. Ne dorim un nou succes și sperăm să îl obținem pentru noi și pentru minunații suporteri care ne însoțesc pretutindeni”, astfel şi-au motivat jucătorii cei de la Gilortul care se dovedesc talentaţi şi pe pagina oficială, nu numai pe teren.

Popete va absenta din motive obiective la acest meci la care nu sunt jucători indisponibili în lot.

Partida dintre Avântul  Baia de Fier și Gilortul va fi oficiată de Ionuț-Alin Tărășincă, la centru, Dănuț Bălu și Roland Mocanu -  asistenți, iar observator din partea AJF Gorj  va fi Alexandru Asan.

Nici Vulturii  din Fărcăşeşti nu au renunţat la luptă şi îşi fac curaj să revină pe primul loc, anunţând pe afişul meciului că luptă încă pentru promovare. Echipa din Fărcăşeşti va primi duminică vizita ultimei clasate, Stiinta Flacara Rosia de Amaradia, pe Stadionul Comunal din Fărcaşeşti.

Vulturii sunt acum pe locul trei însă la doar trei puncte de lider. Meciul de la Fărcăşeti va fi condus la centru de catre Armăşoiu Alexandru, ajutat de tuşierii Bădoiu Marius şi Novac Andrei iar observator de abitri este Floroiu Camilian Costel.

Galerie foto



Vizualizări: 1,117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: