Vulturii Fărcăşeşti, cu un pas în finala Cupei României!

Meciurile din semifinalele Cupei României Gorj au ajuns în faza semifinalelor.  Primul meci din returul semifinalelor este programat miercuri 24 aprilie între Vulturii Fărcășești și Unirea Țînțăreni.

Vulturii Fărcășești este aproape de calificarea în finala Cupei României Gorj după ce în meciul tur echipa din Fărcășești se impusese cu scorul de 4-0 în fața celor de la Unirea Țânțăreni, acum liderul de la Liga 4 este deja cu un pas în finală.

„Cu un pas în finală…Mâine, cu începere de la ora 17:00, pe Stadionul “Comunal”, din Fărcășești, se va consuma returul semifinalei împotriva celor de la Unirea Țânțăreni. Plecăm clar favoriți la accesarea locului în finala competiției, după rezultatul din tur, dar mai avem de jucat 90 de minute pentru a ne asigura locul în finală, 90 de minute ce trebuie tratate cu maximă seriozitate, deoarece întâlnim una din echipele bune. Vă așteptăm la stadion!”, este mesajul celor de la Vulturii Fărcășești pentru fanii lor care sunt așteptați la stadion.

În turul celei de-a doua semifinale, Jiul Rovinari și Minerul Motru au remizat, scor 1-1 iar returul este programat joi, 25 aprilie.

Program retur semifinale Cupa României Gorj:

Vulturii Fărcășești - Unirea Țânțăreni (24 aprilie ora 17:00);

Minerul Motru – Jiul Rovinari  (25 aprilie ora 17:00).

Vizualizări: 806

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: