Vulturii Fărcășești s-a impus în finala Cupei României Gorj

Finala fazei județene a Cupei României s-a disputat sâmbătă, la Bustuchin. În fața unei audiențe record pentru un meci județean, Vulturii Fărcășești și-a adjudecat trofeul și medaliile oferite de AJF Gorj după ce au învins cu 4-3 pe Jiul Rovinari.

Vulturii Fărcășești a câștigat Cupa României Gorj după meciul din finala care s-a disputat sâmbătă, pe terenul de la Bustuchin.

Pentru că la finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, a fost nevoie de lovituri de departajare pentru a stabili câștigătoarea iar Vulturii Fărcășești a avut un portar mai inspirat, Daniel Popescu, cel care a reușit să apere două lovituri de pedeapsă.

Vulturii s-au impus la finalul meciului cu scorul de 4-3 în meciul din finala cu Jiul Rovinari, după loviturile de departajare, intrând în posesia trofeului care a fost înmânat de președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

AJf Gorj a oferit și medalii câștigătorilor trofeului județean care vor reprezenta acum Gorjul în următoarea fază a Cupei României, cea regională, care va începe pe data de 12 iunie.

Galerie foto




Vizualizări: 802

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: