Andrei Pițian, la o clinică de recuperare din Târgu Jiu!

Gorjeanul Andrei Pițian, unul dintre puținii fotbaliști pregătiți de Pandurii care mai evoluează în Liga 1, a revenit acasă după intrarea în vacanță.  Pițian a trecut pragul unei noi clinici de recuperare medicală din localitate și a oferit și un tricou cadou personalului clinicii.

Fotbalistul Andrei Pițian, fost jucător la Pandurii în perioada de glorie a echipei din Târgu Jiu, cu care a jucat și în cupele europene, este unul dintre puținii jucători gorjeni care mai activează în Liga 1. Acesta a evoluat în ultimul sezon pentru Universitatea Cluj, acum revenind acasă, la Târgu Jiu, înainte de a pleca în vacanță.

Pițian a mers și la o clinică de recuperare, DINA Sports & Recovery, recent inaugurată în apropiere de Sala Sporturilor, ocazie cu care a oferit cadou personalului clinicii tricoul său de la U Cluj. „Mulțumim pentru vizita Andrei Pitian, mă bucur sa te revăd și mai ales sunt mândru ca orașul nostru mai are fotbaliști de liga națională. Trăieste-ți visul și bucură-te de fotbal, după care te aștept să colaborăm”, a scris pe pagina clinicii Adrian Dina, doctorand, licențiat in fiziokinetoterapie și educație fizica și sport, și el fost junior la Pandurii Târgu Jiu.

La cei 27 de ani, Andrei Pițian are aproximativ 150 de meciuri în Liga 1 și chiar și prezențe în cupele europene.

Crescut de centrul de copii și juniori de la Pandurii Târgu Jiu, Andrei Pițian a făcut pasul spre prima echipă a echipei gorjene în sezonul 2013/2014, pe când avea doar 17 ani, iar al doilea meci jucat pentru Pandurii Târgu Jiu a fost chiar în competițiile europene, intrând pe teren în duelul din grupele Europa League cu Dnipro.

În ediția de campionat 2015/2016, Andrei Pițian a fost printre oamenii de bază de la Pandurii, când echipa a jucat din nou în preliminariile Europa League, la începutul sezonului 2016/2017, fiind integralist în returul dublei cu Maccabi Tel Aviv.

După trei ani și jumătate alături de Pandurii, Andrei Pițian a făcut pasul spre Astra Giurgiu în pauza de iarnă a sezonului 2016/2017, ulterior semnând cu Apollon Limassol din Cipru. A revenit în România la FC Botoșani, după care a ajuns la Chindia Târgoviște. A mai jucat la FC Argeș iar în acest sezon la U Cluj.

Galerie foto



Vizualizări: 1,062

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: