O sportivă de la CSM Târgu Jiu aleargă la Internaționalele României

Atleta Andreea Chivoiu va alerga în weekend la Campionatul Internațional al Romaniei „Iolanda Balaș Soter”, competiție care are loc la București. Sportiva va lua startul în probele de 1500 și 3000 m.

Atleta Andreea Chivoiu va alerga la finalul acestei săptămâni la Campionatul Internațional al Romaniei „Iolanda Balaș Soter”, una dintre cele mai vechi întreceri europene, a anunțat csmtargujiu.ro.

Sportiva cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu - CS Pandurii va lua startul în două probe la competiția care se va desfășura pe 3 și 4 iunie, la București și la care sportiva și-a propus să scoată un timp cât mai bun și va intra în competiție cu gândul de a realiza noi recorduri personale în cele două probe: ”Mi-am propus ca la acest concurs să scot un timp cât mai bun, în ambele curse. Fiind ultimul concurs pe pistă din acest sezon pentru mine, sper să realizez ceea ce mi-am propus, un personal best în fiecare probă și o clasare cât mai bună”.

Pentru Andreea Chivoiu, atleta pregătită de antrenorii Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură, va fi ultimul concurs pe pista din acest sezon, a mai precizat sursa citată.

La Internaționalele României, Andreea Chivoiu va lua startul în probele de 1500 m și 3000 m.

Galerie foto


Vizualizări: 397

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: