Baschetbaliştii U13 CSM Târgu Jiu merg la Turneul Final

Echipa de baschet masculin U13 a CSM Târgu Jiu s-a deplasat la Tulcea, acolo unde se vor disputa meciurile din Turneul Final Grupa Valoare B. Baschetbaliştii pregătiţi de Carlos Popescu vor juca în prima fază a turneului cu CSS Tulcea şi cu ABC Slam Bucureşti.

Cei mai tineri baschetbalişti de la CSM Târgu Jiu se pregătesc de ultimul turneu din acest sezon. Calificaţi în faza finală, la capătul unor turnee semifinale cu prestaţii foarte bune, băieţii pregătiţi de Carlos Popescu sunt hotărâţi să facă un nou turneu foarte bun.

Ambele meciuri se vor disputa vineri, 2 iunie, şi contează pentru Grupa 2A. ”Echipele sunt foarte echilibrate în acest Turneu Final. Cine crede în victorie cu adevărat, acela câștigă. Credem în șansa noastră și sperăm să ne facem treaba cât mai bine, chiar de la prima confruntare”, a prefaţat antrenorul Carlos Popescu, turneul de la Tulcea pentru csmtargujiu.ro.

La Turneul Final Grupa Valoare B, gorjenii au fost repartizaţi în Grupa 2A, alături de gazdele de la CSS Tulcea şi ABC Slam Bucureşti. Trupa din Bucureşti nu reprezintă o necunoscută pentru echipa din Târgu Jiu, asta pentru că cele două grupării s-au mai întâlnit pe parcursul acestui campionat. Bucureştenii s-au impus în confruntările anterioare, dar acum gorjenii vor revanşa. Carlos Popescu îşi doreşte ca elevii săi să înceapă bine turneul. Vor juca în primul meci cu echipa gazdă, CSS Tulcea.

CSM Târgu Jiu: Tudor Crîngulescu, Luca Pop Manta, Rareş Staicu, Vladimir Gugea, Radu Puiu, Dorel Sandu, Rareş Gionea, Darius Savu, Mario Vezure, Ciobanu Rareş, Andrei Popescu, Horia Sgondea. Antrenor: Carlos Popescu.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: