Mihai Rotaru a dat lovitura cu transferul unui fotbalist de 19 ani care joacă la naționala U21 a Croației

Juraj Badelj este revelația oltenilor în 2023, iar transferul său de la NK Rudes se dovedește o adevărată lovitură dată de Mihai Rotaru.Jucătorul este urmărit de cluburi importante din Bundesliga și va fi titular în naționala U21 a Croației anunță ProSport.

 Fundașul central cotat de site-urile de specialitate la 100.000 de euro a ajuns la Universitatea Craiova în ianuarie 2023, alături de Karlo Tomasec și a semnat un contract valabil până în vara lui 2027.

În sezonul 2022-2023, fotbalistul croat a jucat în șase meciuri pentru Universitatea Craiova, dintre care două în sezonul regulat și patru în play-off-ul Superligii, iar evoluțiile sale nu au trecut neobservate.

Conform sursei citate, fotbalistul de 19 ani pe care pariază Mihai Rotaru este urmărit de trei cluburi importante din Bundesliga, dar Universitatea Craiova nu are de gând să îl cedeze anul acesta, când va fi titular în centrul apărării, alături de Gjoko Zajkov. „Sursele noastre susțin că ascensiunea puștiului nu a trecut cu vederea nici în țara natală. Selecționerul U21 l-ar fi anunțat că se va baza pe el în următoarea campanie de calificare la care va participa Croația, după ce îl trecuse și în lotul lărgit înainte de Campionatul European U21 din această vară. Badelj nu a rămas până la urmă pe listă pentru că au fost preferați fotbaliști cu mai multă experiență și care duseseră greul pentru obținerea calificării. Primii pași, însă, au fost făcuți, iar Rotaru își poate freca mâinile de bucurie”, arată cei de la ProSport.

„Este un jucător cu un potențial nu mare, ci imens. E fundaș, dar e fundaș de picior stâng. Vedeți că cei doi din naționala Croației care sunt cu doi ani mai mare decât el valorează 150 de milioane de euro împreună, dar nu despre asta vorbim”, declara Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, conform Fanatik.

Vizualizări: 789

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: