Weber are noutăți legate de recepționarea stadionului din Târgu Jiu

Încă de la începutul lunii august s-a tot vorbit de demararea procedurii de recepţie a stadionului din Târgu Jiu, fiind făcute declaraţii publice în acest sens. A trecut o lună şi nici constructorul stadionului şi nici reprezentanţii CNI nu au ajuns încă la Târgu Jiu. În spaţiul public a apărut însă o nouă promisiune că stadionul va fi recepţionat, cel care a discutat pe această temă la Bucureşti fiind deputatul Mihai Weber.

Liniştea s-a aşternut în jurul stadionului din Târgu Jiu care pare să fie pregătit din nou pentru încă o hibernare, fără competiţii sportive. Nu se mai lucrează nici măcar la rigolele cu flori plantate în urmă cu două zile, iar doi dintre copăceii ornamentali plantaţi în faţa stadionului deja s-au ofilit, nu pentru că a venit toamna, ci din cauza secetei.

Doar parcarea de la umbra pasarelei stadionului este zilnic animată, aici zeci de şoferi parcând din cauza lipsei locurilor de parcare din zona centrală, după ce s-a interzis parcarea pe bulevard, profitând de absenţa unor reguli clare de parcare în zona stadionului.

Din când în când, în spaţiul public, cineva mai vorbeşte însă de o posibilă recepţie a stadionului, de la constructori mai întâi, şi apoi de la CNI. Practic o dublă recepţie a stadionului ar urma să aibă loc până când va fi preluat de către Direcţia de Patrimoniu din cadrul primăriei.

Despre recepţia lucărilor a vorbit joi şi Mihai Weber, deputat de Gorj şi preşedinte al filialei PSD, acesta precizând că Stadionul Municipal din Târgu Jiu va fi recepţionat în zilele următoare.

Deputatul de Gorj a precizat că a purtat din nou discuţii cu reprezentanţii CNI privind recepţia lucrării de la stadion în vederea inaugurării acestuia şi deschiderii pentru competiţii sportive: „Am discutat cu vicepremierul, cu ministrul Dezvoltării, împreună cu conducerea Companiei Naţionale de Investiţii, privind recepţionarea unei lucrări pe care gorjenii o aşteaptă, respectiv stadionul din Târgu Jiu. În următoarele zile voi primi şi voi face public calendarul recepţionării acestei investiţii mult aşteptate”.

Stadionul ar putea fi folosit, pe lângă echipa locală Pandurii Târgu Jiu, şi de noua echipă din Liga 2 ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, dar şi de FCU Craiova, echipa de Liga 3 patronată de Adrian Mititelu.

Şi FRF a insistat de mai multe ori să aducă echipe naţionale sau competiţii finale la Târgu Jiu, dar toate aceste încercări au eşuat pentru că stadionul, deşi funcţional, nu este preluat de Primăria Târgu Jiu.

Vizualizări: 795

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: