Weber: Boza este dispus să vină în PSD

Deputatul de Gorj Mihai Weber susţine că managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, are disponibilitatea de a se înscrie în partid. Discuţia vine în contextul în care CE Oltenia a scos din lista companiilor cu management profesionist, pe viitor fiind nevoie de susţinere politică. Boza a declarat de mai multe ori în cursul anului trecut că nu este interesat să facă politică.

Mihai Weber este numărul 2 în PSD şi garantează pentru profesionalismul lui Sorin Boza. Spune că la început era rezervat, pentru că nu îl cunoştea: „La început am fost foarte rezervat. Au urmat tatonările, discuţiile şi cunoaşterea. Am avut de-a lungul timpului diverse întâlniri cu domnia sa, discutând, desigur, aspectele complexului. De asemenea, la nivel de ministru, cu Toma Petcu sunt coleg şi mă văd săptămânal, tot timpul abordăm problemele complexului. În ultima perioadă mi-am făcut o imagine şi, dacă mă întrebaţi dacă mi-l asum, răspunsul este clar da”, a spus Weber la TV Sud.

Deputatul PSD susţine că a şi avut o discuţie cu Boza, care este dispus să intre în partid: „Eu personal mi-l asum, am avut o discuţie în prealabil, omul este dispus să vină în Partidul Social Democrat. I-am spus că îi dau eu recomandare, ca să nu existe nicio discuţie”.

Weber a spus că şi ceilalţi membri ai Directoratului CEO şi-au făcut treaba şi nu vede necesare eventuale schimbări. Despre Boza a mai spus, în aceeaşi emisiune, că a reuşit prin felul lui de a fi să mulţumească mulţi oameni. „Cu siguranţă Sorin Boza a mulţumit o mare parte din oameni, cu întreaga sa echipă. Este un om care a performat şi a dovedit că vrea să facă ceva pentru Gorj şi CEO. Cifrele sunt foarte clare. E foarte uşor să faci profit dacă nu investeşti nimic. În cazul CEO, toate acele cerinţe de mediu, de măriri de salarii unde s-a putut”, a spus Weber.

Vizualizări: 3,151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: