Weber: Nu se pune problema înlocuirii lui Cârciumaru

Deputatul PSD Gorj Mihai Weber neagă posibila preluare a şefiei organizaţiei judeţene, deşi aceste speculaţii au apărut şi în presa centrală. Weber susţine că nu se pune problema înlocuirii lui Florin Cârciumaru. El a comentat şi pasul pe care l-a făcut colegul său Scarlat Iriza spre noua formaţiune a lui Geoană, dar crede că acesta se va răzgândi până la votarea moţiunii împotriva Guvernului Ponta. Cât despre deputatul Vasile Popeangă, Weber confirmă că nu a fost la şedinţa PSD, dar nu crede că părăseşte partidul.

Reporter: Domnul Scarlat Iriza, colegul dvs. de partid, a fost în primul rând la lansarea iniţiativei domnului Mircea Geoană. Ştiaţi?

Mihai Weber: Am rămas şi eu surprins. Am crezut că nemulţumirile lui s-au rezolvat. Dar până la urmă e decizia lui şi dacă consideră că acesta este drumul bun... Dar eu nu cred că este cea mai bună pistă, aceasta pe care a ales-o.

Rep.: Domnul Vasile Popeangă nu a fost la lansarea proiectului lui Mircea Geoană, dar nici la Sinaia la şedinţa PSD.

M.W.: Nu, la Sinaia nu a fost. Nici el, nici Iriza, dar cred că domnul Popeangă nu va pleca pentru că a şi declarat zilele trecute că nu pleacă din partid. Din punctul meu de vedere a avut o singură nemulţumire, una legată de comunicare, pe care a rezolvat-o. Cred că le-a rezolvat pentru că nu-l văd făcând pasul şi să plece din PSD.

Rep.: Nu a motivat absenţa de la Sinaia?

M.W.: Nu. Chiar nu ştiu. O să ne vedem la Bucureşti şi probabil o să-mi spună.

Rep.: Dar plecarea dlui Iriza afectează organizaţia judeţeană?

M.W.: Nu. Nu cred că are legătură. Dacă nu se mai regăseşte într-o anumită ideologie nu poate să mai rămână într-o formaţiune sau o echipă.

Rep.: Domnul Iriza, dar şi ceilalţi parlamentari din spatele dlui Geoană vor vota moţiunea PNL de picare a Guvernului Ponta.

M.W.: Nu aş fi aşa sigur. Reacţiile domnului Iriza sunt imprevizibile. Mai este o lună până va fi depusă moţiunea, nu aş pune bază pe ce spune acum. O să vedem.

Rep.: Apar din nou informaţii că dvs. aţi prelua organizaţia judeţeană. Că v-aţi dus mai devreme la Sinaia pentru a avea o altfel de discuţie.

M.W.: Nu. Am avut o întâlnire cu grupul. Nu s-a discutat nici despre organizaţiile locale, nici despre funcţiile de conducere, chiar nu a fost o discuţie de genul acesta, ci despre priorităţile legislative. Apar tot felul de speculaţii. Nu. Nu-mi doresc nicio organizaţie, nici altă poziţie. Dacă vreau ceva, anunţ. Nu s-a vorbit despre soarta vreunei organizaţii. Vă spun că nu am vorbit niciodată cu cineva aşa ceva. Domnul Florin Cârciumaru are credit maxim pentru a conduce organizaţia. Nu se pune problema să fie înlocuit.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: