Week-end plin de distracţie la Târgu Jiu

Târgujienii vor avea parte week-endul acesta de două nopţi albe şi o seară încheiată cu foc de artificii. Vineri şi sâmbătă magazinele din centrul oraşului, muzeele, cinematograful şi teatrul vor fi deschise până la orele 03.00 dimineaţa. Manifestările dedicate Zilelor Municipiului Târgu Jiu se vor încheia cu spectacolul susţinut pe Insuliţă de Sore, Deep Central şi Mandinga.

Primăria Târgu Jiu a pregătit pentru week-endul acesta un program plin cu evenimente culturale şi spectacole pentru toate gusturile. Vineri seara, începând cu orele 19.00, pe Insuliţă, va avea loc spectacolul folcloric oferit de Ansamblul „Maria Lătăreţu” al Şcolii Populare de Artă. La orele 20.00, Caravana „I love Târgu Jiu” va poposi în diferite cartiere ale municipiului. Tot la orele 20.00, la Amfiteatrul din zona centrală, se va desfăşura Campionatul de streetball. La orele 21.30, pe Insuliţă, va avea loc un spectacol folcloric oferit de Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” şi invitaţii săi. La orele 22.00, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” vor avea loc „Nocturnele Teatrului”, Recital one man show- Eugen Titu. La orele 23.00 va începe noaptea porţilor deschise la muzee, spaţii comerciale, la cinematograf şi la teatru. La cinematograful „Sergiu Nicolaescu” vor rula următoarele filme: Ultimul cartuş, la ora 23.00, şi Revanşa, la ora 01.00. Intrarea este liberă.

Sâmbătă, începând cu ora 10.00, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” are loc Simpozionul Naţional „Petre Brâncuşi”, ediţia a XII-a. La ora 17.00, aproximativ 900 de liceeni vor sărbători „Ziua Majoratului” printr-un Flash Mob. Tinerii vor dansa la unison pe aceeaşi melodie, pornind de pe Aleea Scaunelor din Parcul Central, traversând Bulevardul Constantin Brâncuşi. La ora 19.00, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” va avea loc Concert Brahms- Recital extraordinar de pian susţinut de Florin Berculescu. La ora 20.00, Caravana „I love Târgu Jiu2 poate fi văzută din nou pe străzile din municipiu. Tot la aceeaşi oră se va relua Campionatul de streetball. La ora 21.00, în Piaţa Prefecturii, va avea loc un spectacol de street dance, susţinut de trupa X-Crew şi invitaţii săi; Grupul „Litua” al Şcolii Populare de Artă Târgu Jiu şi un recital Anya, fostă membră Hi-Q. Şi de data această, târgujienii vor avea parte de o noapte albă, începând cu orele 23.00. La Cinematograful „Sergiu Nicolaescu” se vor putea viziona gratuit următoarele filme: Nemuritorii – ora 23.00 şi Buzduganul cu trei peceţi - ora 0.45

Duminică, începând cu orele 18.00, târgujienii vor putea avea parte de muzică de promenadă cu Fanfara „Armonia” în cazul în care vor ajunge în Parcul Central. La ora 19.00 vor avea loc semifinala şi finala Campionatului de streetball. La ora 20.00, în Piaţa Prefecturii, va fi organizată o seară de excelenţă - un spectacol oferit de artişti locali cu rezultate deosebite la concursurile naţionale şi internaţionale, Antonia Stoian şi Elena Hasna. Începând cu ora 21.00 pe scena de pe Insuliţă vor urca Sore, Deep Central şi Mandinga. Seara se va încheia la orele 24.00, cu tradiţionalul foc de artificii.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: