Wesley, doar un vis

Imediat după ce transferul lui Wesley la Steaua a picat, site-ul fanatik.ro a publicat informaţia conform căreia brazilianul negociază cu Pandurii! Ar fi fost o lovitură extraordinară dată de gorjeni, aducerea celui mai bun marcator străin din istoria Ligii 1. Atacantul de 32 de ani e scump însă. Dacă ar fi ajuns la Steaua, s-a vehiculat că ar fi primit 250 de mii de euro la semnătură şi un salariu de 30 de mii de euro pe lună! Prea mult totuşi pentru un club ca Pandurii, a cărui medie salarială bate undeva la 4-5 mii de euro pe lună. „Wesley există întotdeauna în planurile noastre, dar e un jucător prea scump pentru noi. Am aflat ce pretenţii avea la Steaua, nu ni-l putem permite. Nu am vorbit niciodată cu Wesley, ştiu din presă ce pretenţii are, vine dintr-o ţară arabă unde, la fel, salariile sunt nemaipomenite”, a comentat Condescu.

Şeful pandurilor menţionează şi cum a reuşit să-l aducă pe Rubio de la Sporting Lisabona, un jucător al cărui salariu trece şi el peste posibilităţile pandurilor. „Salariul jucătorului din Portugalia ni-l putem permite, am convenit cu Sporting să suporte şi ei o parte din salariu.”

„Vedem ce facem cu cei care nu au reuşit să joace, unde putem să-i împrumutăm. Avem aceeaşi politică, la un nivel mult mai mic totuşi, ca Sporting. Am văzut la Lisabona, împrumută jucătorii pentru o perioadă de timp să joace, au peste 150 de jucători acum.”         Marin Condescu 

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: