Zăpada încurcă planurile pandurilor

Pandurii au probleme mari inaintea meciului de vineri cu Gaz Metan Mediaş. Elevii lui Grigoraş nu au unde să se antreneze din cauza stratului de zapadă care acoperă  terenurile de antrenament. „Sperăm ca până vineri terenul sa fie practicabil”, spune Grigoraş, antrenor desemnat drept „profesionistul anului” la Gala Fanatik.

Pandurii trebuie să joace vineri seara de la ora 20.30 contra Gazului din Mediaş. Momentan însă, terenul de joc e acoperit de un strat de 5 centimetri de zăpadă.

Zăpada bat-o vina !

Dacă marţi se antrenau pe soare, pandurii au avut parte ieri de o surpriză neplăcută. Zăpada căzută peste noapte a făcut impracticabil terenul de antrenament. Elevii lui Grigoraş au fost nevoiţi să se refugieze la sala de forţă pentru a se antrena. Stratul de zăpada de 5 centimetri nu a permis lucrul cu mingea. Lucrătorii de la stadion au dat drumul şi la aspersoare în tentativa de a topi cât mai repede zăpada. Grigoraş speră ca terenul să fie bun la ora jocului de vineri cu Gaz Metan Mediaş. „Nu pot să spun că nu îmi e frică pentru că văzând cum e terenul şi mai sunt 2 zile până la meci, normal că îmi e teamă. Nu suntem o echipă de forţă, suntem o echipă care ne convine terenul bun, care încearcă să paseze şi să joace fotbal, iar pe un altfel de teren nu e aşa de uşor. Sper ca până vineri seara cei care au grijă de teren să-l facă practicabil”, spune antrenorul pandurilor căruia nu-i pică bine vremea rea şi din alt motiv. Antrenorul se recuperează greu după o viroză, dar dă asigurări că va conduce echipa de pe bancă împotriva Mediaşului. „Sunt convins că voi sta pe bacă. Dacă le cer băieţilor să aducă o bucurie suporterilor, sigur voi face şi eu toate eforturile”, crede antrenorul care şi-a condus echipa prin telefon la ultimul meci de la U Cluj.

Spre Ceahlăul...la primăvară !

În condiţiile în care vremea e la fel în toată ţara, Grigoraş speră ca etapa a 20-a, programată pe 15 decembrie, să fie amânată pentru la primăvară. Pandurii au parte în etapa respectivă de o deplasare extrem de lungă, la Piatra Neamţ, pentru meciul cu Ceahlăul. „Aş vrea să nu se mai joace, dar la noi în ţară orice e posibil. Ar fi o greşeală, dar nu eu decid soarta. Să vedem acum dacă cei care constată, se gândesc și la felul în care te antrenezi sau nu te poți antrena... Se pare că în toată țara vremea este destul de proastă și e clar că nu prea ai unde să te antrenezi. Noi am făcut forță la momentul acesta. Pe un asemenea teren, cu o zăpadă apoasă, nu poți să faci mare lucru, decât forță și mai bine eviți acest lucru”, spune antrenorul care a tras demult un semnal de alarmă în privinţa disputării de meciuri în luna decembrie.

„Primăvara parcă e mult mai frumos pe terenul de fotbal. Și lumea e mai dornică să vină la stadioane după o iarnă grea, după șorici mult, așa că, să sperăm că cei care vor hotărî vor lua o decizie înțeleaptă.”               Petre Grigoraş

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: