Zece angajări dintr-un foc la primărie

Primăria oraşului Rovinari îşi măreşte organigrama. Zece posturi au fost scoase la concurs de administraţia publică locală. Concursul va avea loc spre finele lunii august, posturile fiind atât pentru persoanele cu studii medii, cât şi pentru cele cu facultate.

Cine vrea un post în administraţie îşi poate depune dosarul pentru unul din cele zece posturi scoase la concurs de Primăria oraşului Rovinari. Toate funcţiile sunt pe perioadă nedeterminată. Posturile de expert grup ţintă, educator şi ajutor educator necesită doar diplomă de bacalaureat.

Candidaţii pentru postul de expert trebuie să aibă vechime în muncă de minimum 3 ani şi experienţă specifică în recrutare sau domenii precum sociologie, psihologie, comunicare, dezvoltare comunitară şi administraţie publică de cel puţin 1 an. Cele două posturi de educator prevăd vechime de minimum 3 ani şi experienţă specifică în educaţia formală şi non formală a copiilor de minimum 1 an. De asemenea, pentru cele două posturi de ajutor educator se cere o vechime în muncă de cel puţin 2 ani. Candidaţii trebuie să aibă, totodată, experienţă în domeniul îngrijirii copiilor, inclusiv în servicii suport pentru învăţământul preşcolar de cel puţin 1 an.

Alte două posturi de expert implementare şi monitorizare şi trei posturi de profesor sunt destinate persoanelor cu studii superioare şi o experienţă generală în muncă de minimum 5 ani. Cine vrea să fie expert trebuie să aibă în CV cel puţin un an de experienţă în coordonarea de activităţi şi/sau cunoaşterea mecanismului de implementare a proiectelor finanţate din fonduri europene. Pentru profesor mai e nevoie de cel puţin doi ani de predare în învăţământul gimnazial.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 10 august: data limită pentru depunerea dosarelor; 20 august: proba scrisă şi 23 august: proba interviu.

Vizualizări: 3,154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: