Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Zece pe loc la concursul de titularizare în învățământ

Peste 1.800 de candidaţi s-au înscris în judeţul Gorj, pentru cele 169 de posturi titularizabile scoase la concurs de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj pentru data de 15 iulie. Cea mai mare concurenţă din acest an este pentru ocuparea unui post titular de învăţător, unde au fost scoase la concurs trei catedre titularizabile şi s-au înscris 182 de candidaţi. De asemenea, o mare concurenţă va fi şi pentru ocuparea unui post de profesor de educaţie fizică şi sport, unde 181 de candidaţi se „bat“ pe 15 posturi titularizabile.

Din cele 169 de catedre titularizabile scoase la concurs pentru judeţul Gorj, 110 sunt în mediul rural, iar 59 în cel urban. Candidaţii care nu vor reuşi să se titularizeze, pot să opteze pentru cele 905 de posturi netitularizabile, dintre care doar 268 sunt complete. „Până la această oră s-au înscris peste 1.870 de candidaţi. Sunt două centre unde se vor susţine examenele: la Colegiul Naţional Ecaterina Teodoroiu s-au înscris 1.028 de candidaţi, iar la Colegiul Naţional Tudor Vladimirescu, 843. Este pentru prima dată când examenul de titularizare se desfăşoară la nivel judeţean, subiectele urmând să fie realizate de mai multe comisii din care fac parte 90 de profesori, având în vedere multitudinea de discipline scoase la concurs. Pentru a nu exista suspiciuni, subiectele vor fi realizate chiar în noaptea dinaintea susţinerii examenului“, a declarat Nicolaie Mergea, inspector şcolar general al ISJ Gorj.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: