Zeci de firme înscrise la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Doar 33 de agenţi economici din judeţ şi-au confirmat prezenţa la bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni. Aceştia vin în întâmpinarea absolvenţilor, în special a celor de liceu, cu peste 300 de locuri de muncă.

 Peste 150 de societăţi din judeţ au fost invitate la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi însă numai o mică parte au şi răspuns invitaţiei. Cele mai multe locuri de muncă oferite de aceste firme sunt pentru absolvenţii cu studii medii, ofertele fiind cu preponderenţă în domeniul construcţiilor. “La momentul acesta, avem 33 de angajatori care şi-au confirmat participarea la bursă. Vor fi oferite 319 locuri de muncă, din care 25 sunt pentru cei cu studii superioare. Aceste societăţi caută să angajeze: inginer constructor, economist, farmacist, confecţioner îmbrăcăminte, zidar, zugrav, faianţar, tâmplar, dulgher, fierar betonist, electrician, lăcătuş mecanic, instalator, agent asigurări, inspector asigurări, vânzător, gestionar, agent pază, brutar, bucătar, barman şi alte meserii. Noi sperăm ca la bursă să avem peste 40 de angajatori”, a spus Romeo Chiriac, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj.    

Bursa locurilor de muncă va avea loc vineri, 27 septembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu, începând cu orele 10. Absolvenţii care se află în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptaţi cu un CV şi cartea de identitate.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: