Zeci de locuri de muncă în Danemarca şi Cehia

Locuri de muncă în Danemarca şi Cehia. Aceasta este ultima ofertă lansată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj prin portalul EURES. Cei care au şansa să se angajeze în aceste ţări ca medici, lucrători în ferme sau ca ingineri pot beneficia de anumite facilităţi, printre care cazare sau cursuri gratuite şi mai ales, un salariu mare.

Danemarca oferă un loc de muncă pentru un medic specialist neurolog pentru Spitalul din Borholm şi 25 de posturi pentru cei care doresc să lucreze în ferme de creştere a animalelor. Salariul promis medicului neurolog este cuprins între 6.000 şi 7.000 euro pe lună, în funcţie de calificare şi experienţă, iar durata contractului este nelimitată. Cerinţa este ca medicul specialist să cunoască foarte bine limba engleză. Nu lipsesc însă nici facilităţile, care constau în cursuri gratuite de limba daneză, asistenţă pentru găsirea unei locuinţe şi oferirea sprijinului pentru îndeplinirea formalităţilor pentru autorităţile daneze. Termenul limită pentru aplicare este până la 25 aprilie.

De asemenea, cei care doresc să devină stagiari în ferme amplasate în diverse regiuni ale Danemarcei trebuie să ştie că trebuie să fi absolvit în anul 2010 liceul agricol şi că trebuie să aibă experienţă de muncă în domeniu. Candidaţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani. Nici în acest caz salariile nu sunt foarte mici, ajungând la peste 1200 euro pe lună. Termenul limită pentru aplicare este 1 mai 2011.

Cehia caută ingineri

În ceea ce priveşte Republica Cehia, oferta este de 20 de posturi de ingineri de proces şi de proiect şi de două locuri de muncă de programatori. Un inginer de proces şi de proiect poate câştiga 1650 euro şi i se oferă posibilitatea de cazare, precum şi tichete de masă. Cei care sunt interesaţi trebuie să ştie că termenul limită este 10 aprilie. Programatorilor li se oferă 25.000 de coroane şi li se cere experienţă de doi ani ca programator PLC. Atât cazarea, cât şi cheltuielile de călătorie sunt asigurate de firmă.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: