Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Zeci de poștași cer concedierea

Nu așteaptă disponibilizările și au decis de bună voie să plece din sistem. Este vorba de aproximativ 30 de poștași gorjeni, care și-au înaintat cererile de concediere, însă nu se știe deocamdată cu siguranță dacă aceștia vor părăsi sistemul. Sindicatele poartă discuții la nivel național cu Compania Poșta Română. „Până în acest moment, aproximativ 28 de persoane și-au arătat intenția de a părăsi acest sistem, dar deocamdată nu se știe dacă vor pleca și acestea, pentru că la nivel național sindicatele mai negociază cu administrația”, a declarat Liliana Popescu, purtător de cuvânt Poșta Gorj.

Din județul Gorj ar trebui să plece acasă aproximativ 50 de salariați. Majoritatea angajaților de la Poștă sunt nemulțumiți de salariile de mizerie pe care le primesc, dar și de condițiile de muncă. Mai mult decât atât, la nivelul județului Gorj au apărut probleme în mai multe localități din cauză că nu sunt factori poștali. În funcție de vechimea în muncă, salariaţii vor beneficia de 3 până la 30 de salarii compensatorii. Deocamdată oamenii așteaptă să le fie aprobate cererile.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: