Zi de sărbătoare la Grădinița Tismana

La Grădinița Tismana, săptămâna ”Să știi mai multe, să fii mai bun” s-a încheiat într-o atmosferă de sărbătoare. Pe lângă faptul că cei mai mici copii au avut ocazia să descopere utilitatea mașinilor de Poliție și să vorbească despre reguli de circulație cu agenți ai Poliției Orașului Tismana, la sfârșitul zilei, autoritățile locale și conducerea școlii alături de Asociația Libera Inițiativă și Antreprenoriat Tismana, reprezentată de dl. Daniel Căpriță și părinții copiilor, au înmânat diplome de excelență și de merit d-rei Karine Grigoryan pentru activitatea de voluntariat desfășurată la Grădinița Tismana, pentru realizarea unor picturi pe perete cu personaje din povești, care asigură un cadru educațional, un mediu favorabil și un ambient motivant dezvoltării copiilor preșcolari.

D-ra Karine Grigoryan – voluntar EVS din Armenia, regiunea Nairi, Yerevan, este venită în localitatea Tismana prin proiectul “Volunteers for Youth Perspectives”, proiect coordonat de Asociația Libera Inițiativă și Antreprenoriat Tismana si finanțat de Comisia Europeana prin ANPCDEFP.

De menționat este colaborarea între Grădinița Tismana și Asociația Liberă Inițiativă și Antreprenoriat Tismana., care este partener în proiectele extracurriculare și extrașcolare ce se derulează la nivel de unitate în cadrul proiectului de dezvoltare instituțională ”Împreună vom reuși să fim mai buni, mai educați, mai performanți”, proiect coordonat de d-na profesor învățământ preșcolar Camelia Croitoru.

Prof. Camelia Croitoru

Vizualizări: 352

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: