Ziaristă amenințată de un director de spital

Jurnalista Digi 24 Carla Tănasie, specializată pe domeniul Sănătății, acuză presiuni din partea managerului Spitalului Sfânta Maria din București, Narcis Copcă. Carla Tănasie a semnalat în premieră, la începutul lunii noiembrie, cazul unei paciente care a suferit arsuri la nivelul feței în timpul unei operații la Spitalul Sfânta Maria, lucru care a stârnit nemulțumirea lui Marius Copcă. 

Acesta a cerut postului Digi 24 să declanșeze o anchetă internă la adresa jurnalistei, caz în care nu va mai da televiziunea în judecată, ci doar pe Carla Tănasie. "Tupeul acestui om nu are limite. Solicită Digi 24 sa fie demarată o ancheta interna și sa fiu cercetată pentru ca am adus in atenția opiniei publice cazul pacientei care s-a ales cu arsuri la nivelul fetei, in timpul unei operații. Și nu e tot. Vrea ca Digi 24 sa ii transmită și rezultatul anchetei, iar dacă sunt pedepsita, promite ca nu va mai da postul in judecată, ci doar pe mine. Domnule Copcă, aștept sa ma dați în judecată și as vrea sa acceptați interviul pe care vi l-am solicitat, dacă aveți curaj", a scris vineri Carla Cristina Tănasie, pe pagina sa de Facebook.

Ministerul Sănătății a finalizat ancheta în cazul pacientei arse în timpul unei operații la Spitalul "Sfânta Maria" din București. Concluziile ministerului confirmă informațiile Digi24. În urma controlului, s-a ajuns la concluzia că un aparat nu a fost folosit corespunzător de către medic.

Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale a sancționat spitalul și a dat un plan de conformare, care, dacă nu va fi realizat, poate atrage chiar și o plângere penală.

Vizualizări: 6,967

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: