Ziarul Naţional: „Ponta întreţinea relaţii sexuale cu o minoră”

Seria dezvăluirilor incredibile începută de “Naţional” în dosarul “Târfe pentru politicieni” continuă cu declaraţiile lui Florin Ghiulbenghian, un mason cunoscut în cercurile înalte ale politicii româneşti. Acesta afirmă că, în urmă cu trei ani, a descoperit că printre cei care se foloseau de reţeaua lui Ion Tămârjan şi a lui Relu Costan s-ar fi numărat şi preşedintele PSD, Victor Ponta.

Dezvăluirile au fost publicate pe site-ul agentia.org şi aparţin lui Ghiulbenghian însuşi. Acesta susţine că liderul PSD, Victor Ponta, a întreţinut relaţii cu una dintre fetele în cauză, originară din Târgu Jiu, dar şi minoră la acea vreme.

În urma verificării şi a altor informaţii din ultimii ani, s-a descoperit că şeful SRI Gorj semnalase conducerii centrale cu ceva timp în urmă faptul că Victor Ponta întreţinea relaţii sexuale cu o minoră din Târgu Jiu iar părinţii acesteia au încercat să îşi salveze fata şi îl reclamaseră pe Victor Ponta. "În urma unor intervenţii de sus dosarul ar fi fost închis şi Victor şi-a continuat fără probleme cariera politică”, mai afirmă Florin Ghiulbenghian.

Detalii AICI.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: