Ziua accidentărilor grave la Cupa Mondială. Trei jucători scoși pe targă

Ziua a doua a Cupei Mondiale a adus probleme medicale grave la două din cele trei meciuri disputate. Momente de groază s-au consemnat în special la meciul Anglia – Iran, unde portarul iranian a fost făcut knock-out și jocul a fost întrerupt timp de 13 minute.

Prima repriză a meciului Anglia – Iran, din prima etapă a grupei B de la Cupa Mondială din Qatar, a fost prelungită cu aproximativ un sfert de oră din cauza accidentării portarului iranian.

Portarul Alireza Beiranvand a avut nevoie de îngrijiri medicale de durată, după ce s-a lovit extrem de tare de coechipierul său Majid Hosseini, în urma unei ieșiri pe o centrare. Lui Beiranvand i-a curs sânge abundent din nas, dar, în ciuda acestui aspect, a insistat inițial să continue partida. La scurt timp, a acuzat o stare de amețeală și s-a întins pe gazon, fiind în cele din urmă înlocuit după ce a fost scos cu targa de pe teren.

O altă accidentare la Cupa Mondială a fost cea a lui Cheikhou Kouyate (32 de ani), mijlocaşul din echipa Senegalului. Acesta a ieşit pe targă în meciul cu reprezentativa Ţărilor de Jos, în prima etapă a competiţiei.

În a doua zi a Campionatului Mondial, este deja a treia accidentare suferită de jucători în timpul meciului. Primele două au avut loc în Anglia - Iran 6-2, atunci când portarul asiaticilor, Alireza Beiranvand, a fost scos tot pe targă în prima repriză, iar fundaşul englezilor, Harry Maguire, a ieşit şi el, în partea secundă, forţat de o problemă medicală.

Program și rezultate CM Qatar 2022, Faza grupelor

Duminică, 20 noiembrie:

Qatar - Ecuador: 0-2 (Enner Valencia '16 p., '31)

Luni, 21 noiembrie:

Grupa A

Senegal - Țările de Jos 0-2 (Gakpo '84, Klassen '90+9)

Grupa B

Anglia - Iran 6-2 (Bellingham '35, Saka '43, '62, Sterling '45+1, Rashford '71, Grealish '90 / Taremi '65, '90+13 (p))

SUA - Țara Galilor 1-1 (Weah '36 / G. Bale '82 (p))

Program Marți, 22 noiembrie:

Grupa C

Argentina - Arabia Saudită – Stadionul Lusail (12:00)

Mexic - Polonia - Stadionul 974 (18:00)

Grupa D

Danemarca - Tunisia – Stadionul Education City (15:00)

Franța - Australia – Stadionul Al Janoub (21:00)

Vizualizări: 399

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: