„Ziua fără accidente”, marcată şi la Târgu-Jiu

Poliţiştii de la Serviciul Rutier împreună cu membrii Asociaţiei victimelor accidentelor de circulaţie au marcat vineri ”Ziua fără accidente”. Deşi se dorea ca în această zi să nu fie înregistrate evenimente rutiere acest lucru nu s-a întâmplat pentru că la primele ore ale dimineţii a avut loc un accident soldat cu rănirea unei persoane. Organizatorii acestei acţiuni au împărţit pliante şi au încercat să determine participanţii la trafic să respecte legislaţia rutieră în vigoare.

La aproximativ un kilometru depărtare de locul unde vineri dimineaţă a avut loc un accident produs de un şofer în stare de ebrietate, a fost marcată „Ziua fără accidente”. Membrii asociaţiei, împreună cu poliţiştii, au împărţit pliante participanţilor la trafic şi i-au îndemnat să respecte legislaţia.

Participanţii la trafic consideră că sunt bine venite aceste acţiuni, însă nu cred că au un impact foarte mare asupra celor care nu respectă legislaţia rutieră.

Acţiunea de vineri a avut ca şi scop prevenirea evenimentelor rutiere. „Ne dorim prin această acţiune desfăşurată în colaborare cu cei de la AVAC să determină participanţii la trafic să respecte legislaţia în vigoare şi să preîntâmpinăm producerea de evenimente neplăcute”, a declarat Dumitru Hortopan.

(A.F.)

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: