Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ziua în care puteți intra în sediul BNR Gorj

Banca Națională a României (BNR) organizează în perioada 18-19 aprilie 2022, în intervalul 11:00 – 18:00, „Zilele porților deschise la BNR”. Cu ocazia împlinirii a 142 de ani de la înființare, Banca Naţională a României deschide vizitatorilor Palatul Vechi din București, precum și sediile sucursalelor regionale și agențiilor băncii centrale din teritoriu.

La Agenţia Gorj, cei interesați vor avea acces în sediul vechi al agenţiei, situat în Târgu Jiu, strada Geneva nr.4, în intervalul orar 9:00 – 16:00. Aici vor putea admira arhitectura clădirii de patrimoniu, construită în anul 1896, în care Agenţia Gorj îşi desfăşoară, neîntrerupt, activitatea din anul 1901, de când a devenit proprietara acesteia.

Vizitatorii vor avea acces, în egală măsură, la informații referitoare la istoria BNR, istoria Agenţiei Gorj, istoria monedei naţionale, precum şi a Tezaurului BNR de la Tismana, putând vizita şi standul expoziţional amenajat în incinta sediului.

La final, vor primi materiale promoționale cu imagini și informații despre activitatea şi istoria BNR și a monedei naționale.

Galerie fotoVizualizări: 836

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: