Cadouri pentru preșcolarii din Cornești

O mână de voluntari a adus bucurie pe chipurile preșcolarilor din satul Cornești. Micuții au primit în dar mobilier și jucării. La fel de încântată de daruri a fost și educatoarea celor mici.

Cei de la Asociația Glasul Sufletului, din Rovinari, au vrut să le aducă un zâmbet pe buze atât copiilor, cât și educatoarei. Au fost rugați să dea o mână de ajutor și nu au stat prea mult pe gânduri.

Le-au dus celor mici scaune, băncuțe frumos colorate și cutii întregi cu jucării care să le fie de folos la grădiniță. Voluntarii s-au declarat emoționați nu doar de reacția preșcolarilor din Cornești, ci și de cea a educatoarei care îi îndrumă.

„Zi de încărcat bateriile sufletești. Am primit o rugăminte și am ajuns cu daruri de pentru copiii din grădinița din Cornești, județul Gorj. Odata ajunși la grădiniță, mi-a răsunat în cap cuvintele "Cloșca cu puii de aur". Așa de iubită este doamna educatoare că în cele câteva minute cât am stat printre prichindei,  toți au mângâiat-o și i-au dus jucării să o facă să se bucure. Dragă doamnă educatoare, vă mulțumim că puneți sămânța de bunătate în sufletele copiilor. Este tot ce contează”, a transmis Cristina Lia, fondatoarea Asociației „Glasul Sufletului”, din Rovinari.

Galerie foto



Vizualizări: 418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: