„Mai puternici împreună pentru artă, cultură și respect în Europa”

În perioada 10 – 14 aprilie 2022, Grădinița cu Program Prelungit „Vis de Copil” Târgu Jiu a fost gazda partenerilor din cadrul proiectului Erasmus+ KA229, cu titlul ”STRONGER TOGETHER FOR THE HERITAGE, ARTS, CULTURE AND RESPECT IN EUROPE”, nr. 2019-1-FR01-KA229-062516_3 .

Principalul obiectiv al proiectului este împărtășirea și promovarea culturii și tradițiilor țărilor partenere, cuprinzând mai multe aspecte ale patrimoniului cultural, inclusiv literatură, gastronomie, artă și muzică.

La activitățile de formare au participat, alături de cadrele didactice și preșcolarii unității, elevi de la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, îndrumați de doamna director, prof. dr. Ionescu-Haidău Ana-Daria și domnii profesori de muzică Pasăre Dumitru și Bugă Constantin, doamna Văcariu Mihaela, meșter popular în cadrul Școlii Populare de Arte „Constantin Brâncuși”, secția externă Topești și doamna profesor doctor Georgiana Brandt din cadrul Atelierului Pictură pe șevalet, al Palatului Copiilor din Târgu Jiu.

În organizarea activităților ne-am bucurat de implicarea și sprijinul autorităților locale, reprezentate de domnul primar, conf. univ. dr. Romanescu Marcel-Laurențiu și doamna Nodea Ramona, city manager al Municipiului Târgu Jiu.

Director, prof. Stănescu Georgiana

Responsabil proiecte europene pe unitate, prof. Fîcea Luciana Maria

Galerie foto







Vizualizări: 877

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: