Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

ZVON: Şpagă pentru scoaterea de pe lista de disponibilizaţi CEO

Liderii Sindicatului Mine Energie Oltenia au început să verifice listele de disponibilizaţi CEO, după ce au primit mesaje cum că s-ar cere 400 de euro pentru scoaterea de pe listă. Gabriel Căldăruşe, preşedintele SMEO, l-a atenţionat chiar şi pe directorul adjunct de la Resurse Umane, Sorin Olaru, de faptul că există suspiciuni cu privire la modul de constituire a listelor de disponibilizaţi.

 400 de euro ar fi suma care s-ar cere pentru scoaterea de pe lista de disponibilizaţi CEO, potrivit unor zvonuri care au ajuns şi la urechile sindicaliştilor. Marţi dimineaţă, Gabriel Căldăruşe, preşedintele SMEO, a purtat chiar o discuţie, vizavi de aceste zvonuri, cu directorul adjunct de la Resurse Umane. „S-a primit un mesaj în cadrul unei emisiuni TV în care se spunea că 400 de euro costă scoaterea de pe lista disponibilizaţilor. Oamenii discută foarte multe lucruri, am auzit şi eu zvonuri de acest gen şi vreau să eliminăm orice suspiciune. Marţi dimineaţa, am discutat chiar şi cu domnul Olaru pe această problemă şi i-am spus că trebuie eliminate astfel de suspiciuni pentru că datorită unui caz izolat se pot arunca probleme mari pe tot programul de restructurări”, a declarat Gabriel Căldăruşe. Sindicaliştii au început deja verificarea listelor cu cei aproximativ 700 de disponibilizaţi. ”Există tendinţa de a se face muşamalizări pe lista de disponibilizaţi. Noi, în perioada aceasta, vom face verificări. Este posibil să fie şi greşeli, n-ar fi nici o problemă, dar unde se fac lucruri intenţionat şi la o scară mai mare mi se pare anormal. N-ar trebui să facem noi verificări, dar nici nu vrem să apară astfel de probleme în acest sens”, a precizat Căldăruşe.  

Vizualizări: 6,116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: