Un autoturism al Salvamont Gorj, răsturnat. Cum s-a întâmplat! 

O mașină a Salvamont Gorj a fost implicată luni, 22 august, într-un accident rutier ce a avut loc în pe drumul național, zona Câmpu Mare. Mașina s-a răsturnat pe carosabil după ce salvamontistul care se afla la volan a încercat să evite un alt autoturism al societăți Succes. Unul dintre salvamontiștii implicați în accident a suferit leziuni minore.

 Cei doi salvatori montani aflați în autoturism prestează activitate pe zona Rânca. În zona Câmpu Mare, în timp ce se deplasau pe drumul național, în încercarea de a depăși un alt autovehicul, au fost acroșați de un alt autoturism deținut de societatea Succes. "Echipajul făcea schimbul de tură de la Rânca. Ai mei au intrat în depășire și mașina pe care o depășeau ei a intrat și ea în depășire fără să se asigure și le-a tăiat calea. Doi salvmontiști erau în mașină. Șoferul nu are absolut nimic iar cel din dreapta spunea că îl doar capul și gâdul și a fost trimis la analize", a explicat Sabin Cornoiu, șeful Salvamont Gorj. Primele informații au fost că directorul Cornoiu a fost implicat în accident, dat fiind că el a fost văzut lângă mașina avariată.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. "Pe drumul național, în zona intersecției cu comuna Albeni, mașina Salvamont a intrat în depășirea unei mașini a Succes. Autoturismul de Succes a intrat la rândul său în depășirea mașinii din față, fără să se asigure. Încercând să o evite, autoturismul Salvamont s-a balansat și s-a răsturnat. În mașină erau șoferul și un pasager. Pasagerul are câteva leziuni ușoare și a fost transportat la spital", a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.           

Vizualizări: 913

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: