Gică Hagi: „Pandurii e o echipă de Liga I şi e mult mai experimentată!”

Proprietar al echipei Viitorul Constanţa, Gică hagi a urmărit meciul din loja oficială a clubului Pandurii, alături de preşedintele Marin Condescu şi directorul SNLO Dan Burlan. După meci Hagi nu a fost supărat pe echipa sa apreciind că sunt jucători tineri şi fără experienţă care mai au de învăţat: „A fost un meci important pentru noi, pentru că sunt jucători tineri şi au avut şansa şi ocazia să demonstreze calităţile care le au. Am pierdut un meci dar asta e, Pandurii e o echipă de Liga I şi e mult mai experimentată ca noi şi mult mai valoroasă. Dar ei sunt tineri şi uşor, uşor construim. Avem jucători de valoare care sunt tineri şi care au potenţial dar rămâne să demonstreze fiecare şi să crească meci de meci. Pentru că mai au multe de învăţat. Dar au arătat fiecare cât a putut şi eu zic că au arătat lucruri bune”.
Hagi i-a apreciat pe tinerii din echipa sa că au ajuns în această fază a Cupei României: „E destul de bine să ajungem şi aici. Au jucat destul de bine, au încercat să facă ceva cu toate că au avut momente bune dar şi mai puţin bune dar per ansamblu am arătat că avem potenţial. Rămâne să muncim mai mult şi pe viitor să creştem. Nu ne gândim acum la promovare, mergem să jucăm fiecare meci, atâta ne propunem”.
Asaltat de gorjeni pentru autografe şi fotografii, „Regele” nu s-a arătat deloc surprins de faptul că este primit cu aceiaşi simpatie de fiecare dată când vine la Târgu Jiu: „Nu e o noutate că oamenii mă iubesc şi aici şi pete tot, de aceea am şi dat o mulţime de autografe. E ok, nu mă deranjează. Când îi faci fericiţi de atâtea ori e normal că oameni te respectă”.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: