Arestat pentru că a vrut să violeze o bătrână din Ştiucani

O femeie de 84 de nai din Slivileşti a reclamat la Poliţie că un bărbat a intrat peste ea în casă, a lovit-o şi a încercat să o violeze. Suspectul este D.D., de 39 ani, din municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, persoană care locuieşte fără forme legale pe raza comunei Slivileşti, în satul Ştiucani.

Evenimentul a fost anunţat pe 19 august, la ora 22:20. La faţa locului s-a constatat că suspectul a pătruns, fără drept, în locuinţa părţii vătămate, unde, prin exercitare de acte de violenţă, a încercat să întreţină act sexual cu aceasta. Datorită strigătelor de ajutor ale părţii vătămate, vecinii acesteia au intervenit imediat, fapt ce l-a determinat pe suspect să fugă de la locul faptei.

Poliţiştii au continuat cercetările şi au aflat că bărbatul se ascunde pe raza comunei Slivileşti, într-un imobil nelocuit. Poliţiştii au descins în locaţia respectivă unde l-au depistat pe suspectul D.D., pe care l-au imobilizat şi condus la sediul secţiei de poliţie pentru audieri.

La aceeaşi dată, 20 august 2012, poliţiştii l-au prezentat pe suspect, cu propunere de arestare preventivă, Parchetului, respectiv Judecătoriei Motru. Împotriva suspectului, instanţa de judecată a dispus măsura preventivă a interdicţiei de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 25 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: