CSM Târgu Jiu a pus probleme Craiovei în Cupa României

Tinerele handbaliste de la CSM Târgu Jiu au hărţuit-o pe SCM Craiova la meciul din şaisprezecimile Cupei României ,disputat miercuri seara la Sala Sporturilor. Din păcate, lipsa de experienţă a elevelor lui Liviu Andrieş şi-a spus cuvântul şi gorjencele au cedat la final, scor 23 – 30.

CSM Târgu Jiu a pierdut cel mai important meci al anului, respectiv duelul din Cupa României cu SCM Craiova.  Meciul, disputat miercuri seara la Târgu Jiu, în fa;a unei audienţe numeroase, s-a încheiat cu scorul de 23-30. Chiar dacă au pierdut confruntarea cu un adversar net superior, tinerele din lotul CSM  au lăsat o impresie foarte bună spectatorilor prezenţi la Sala Sporturilor.

Aşa cum se şi aşteptau oficialii clubului, tribuna principală a sălii a fost plină, semn că handbalul de performanţă poate atrage publicul gorjean la Sala Sporturilor. Handbalistele pregătite de Liviu Andrieş au condus pe tabelă în prima parte a meciului, şi au condus cu 11-7 în primele minute. Antrenorul echipei oaspete, Bogdan Burcea, numit cu o zi înaintea partidei de la Târgu Jiu selecţioner al naţionalei de handbal feminin a României, a trimis apoi pe parchet cele mai bune handbaliste pe care le avea la dispoziţie, iar jucătoarele sale au întors scorul până în pauză, 11-12.

Echipa din Craiova s-a impus până la final, fiind evidentă diferenţa de valoare dintre cele două loturi, experienţa handbalistelor din Craiova spunându-şi cuvântul. Iryna Zinatullina a fost cea mai bună marcatoare a echipei lui Andrieş, cu 8 goluri reuşite iar debutanta Cristina Predoi a evoluat şi ea foarte bine la acest meci în care a marcat de 5 ori.

Chiar dacă a pierdut acest meci din Cupa României, echipa feminină de handbal a CSM Târgu Jiu a arătat că acest sport, cândva de tradiţie în Târgu Jiu, a renăscut şi are potenţial dar şi viitor. Faptul că, la prima prezenţă în campionatul naţional, Divizia A, o echipă tânără, cum este CSM Târgu Jiu, a ajuns la acest nivel în Cupa României, iar în campionat este pe locul trei, dă speranţe iubitorilor de handbal şi oficialilor clubului. Şi, în acelaşi timp, obligă comunitatea locală să continue investiţiile la acest nou club al primăriei, care atrage tot mai mulţi copii către sport.

Galerie foto




Vizualizări: 1,195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: