LPF propune ca Liga 1 să se joace numai la Bucureşti

Propuneri interesante ale  LPF și ale marilor echipe ca să se încheie acest sezon din Liga 1. Meciurile din play-off să se joace  toate la București o dată la două sau la trei zile. Meciurile din play-out ar urma să se joace la Cluj sau Bucureşti după acelaşi sistem.

Pentru cel puţin o lună nu se va mai putea juca fotbal în România  iar după această perioadă suspendarea s-ar putea prelungi.  Comitetul de Urgență al FRF a decis ca ligile și competițiile interne să fie suspendate pe durata stării de urgență instaurate de luni, 16 martie, de către președintele României.Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a apreciat că data de 22 aprilie este cea mai optimistă privind reluarea competițiilor interne.

Indiferent când se va relua competiţia Ligii 1, un lucru este clar, nu se va mai putea juca normal. O variantă este aceea ca toate meciurile din play-off să se joace la București. Fie pe Național Arena, fie pe cel mare stadion al țării plus încă unul, în cazul în care gazonul nu va rezista la jocuri din 3 în 3 zile. Partidele din play-off ar urma să se dispute sâmbăta și duminica, iar duminica, de la ora 21:00, să fie cel mai important meci al etapei. Cele 6 formații să fie cazate la București, la hoteluri separate, fiecare să închirieze câte o bază și să se joace și chiar din două în două zile, cel mult din trei în trei zile şi campionatul s-ar încheia, la vârf, într-o lună.

Play-out-ul s-ar putea disputa tot în Capitală sau la Cluj Napoca. Dacă e să se joace la București, ar urma să se desfășoare pe stadioane precum Dinamo, Clinceni, Chiajna sau chiar Arcul de Triumf, dacă va fi gata la timp.  Formațiile din play-out ar urma să fie cazate în Capitală sau în zona limitrofă. Dacă play-out-ul va ajunge în capitala Transilvaniei, atunci meciurile s-ar juca pe Cluj Arena sau pe arena CFR-ului, "Dr. Constantin Rădulescu", iar duelurile să fie vinerea, sâmbăta și lunea.

Vizualizări: 523

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: