Rânca, ocupată în totalitate de Crăciun şi Revelion

Proprietarii de pensiuni şi hoteluri din Rânca au motive temeinice să îşi frece mâinile de bucurie în aceste zile. Majoritatea spaţiilor de cazare sunt ocupate mai ceva ca în perioada în care economia duduia, în vârful muntelui fiind aşteptaţi mii de turişti care să îşi petreacă aici sărbătorile de iarnă.

Angela Vintilescu, manager al unui hotel de trei stele, declară că pachetele turistice s-au vândut încă de la sfârşitul lunii noiembrie în special pentru Revelion, pentru Crăciun mai existând câteva camere libere. „Pentru Revelion vom avea hotelul plin şi ne dorim să le oferim clienţilor noştri maximul de confort şi bucurie”, menţionează Vintilescu. Hotelul condus de aceasta are aproape 100 de locuri de cazare, preţul trei nopţi petrecute aici la Revelion fiind de 1090 de lei/persoană. Pachetul include mic dejun cu bufet suedez, cină festivă şi formaţie de muzică, pentru copii putându-se face reduceri de până la 60%, în funcţie de particularităţile fiecărui caz.

De asemenea, Constantin Pănescu, proprietar al unei pensiuni cu 38 de locuri, declară că pentru Revelion are un grad de ocupare de 95%, iar pentru Crăciun trei sferturi dintre acestea sunt deja rezervate. Două persoane cazate la pensiunea acestuia trebuie să achite pentru 3 zile petrecute de Crăciun o sumă de 560 de lei pentru cazare în cameră dublă, mic dejun şi cină festivă. Pentru Revelion preţul creşte la 1780 de lei, preţ în care este inclusă şi pensiunea completă pentru intervalul 30 decembrie -2 ianuarie.

           

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: