Vasile Bordei, reales lider la Sindicatul Liber EMC Roşia

Vasile Bordei a fost reales lider al Sindicatului Liber al Exploatării Miniere de Cariere (EMC) Roşia. Alegerile au avut loc în dimineaţa zilei de vineri, 10 decembrie, la Casa de Cultură din Rovinari. Tot în această zi a fost desemnat şi secretarul sindicatului, în persoana lui Constantin Măicăneanu.

Vasile Bordei va duce la bun sfârşit un nou mandat de lider al Sindicatului Liber EMC Roşia, după ce a fost ales cu unanimitate de voturi. Acesta nu a avut nici un contracandidat. La conferinţa de alegeri ce a avut loc vineri la Casa de Cultură din Rovinari au participat 55 de mineri. „Lucrând de 30 de ani împreună ne cunoaştem atât de bine. Totul e bine când se termină cu bine. Eu mă angajez în continuare că voi duce la bun sfârşit mandatul”, spune Vasile Bordei. Tot aici a fost desemnat un nou secretar al sindicatului. Constantin Măicăneanu îl va înlocui pe Dumitru Pamfiloiu, care va ieşi la pensie de anul viitor. „Am fost vicepreşedinte al organizaţiei de bază, acum m-au ales în funcţia de secretar general al Sindicatului Liber EMC Roşia. Sper să mă achit foarte bine de sarcinile care îmi revin pentru noua funcţie pe care o am pentru că în perioada 2011-2012 mineritul va fi într-o situaţie mai gravă faţă de anii precedenţi. Sperăm să trecem cu bine având perspective cu exploatarea de carieră Roşia şi să ne vedem cu bine în următorii patru-cinci ani”, afirmă Constantin Măicăneanu.

Alegeri contestate

Regulamentul de organizare al alegerilor a fost contestat de unul dintre angajaţii instituţiei, însă acesta nu a dorit să comenteze această decizie. „Au apărut nişte divergenţe vis-a-vis de organizare. S-a depus un memoriu pe care noi l-am luat în discuţie în cadrul comitetului şi am modificat regulamentul printr-o nouă dispoziţie. Am înţeles că nu i-a convenit nici aceasta şi a depus o acţiune în instanţă”, afirmă Vasile Bordei.

Galerie foto


Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: