„10 august” pentru Iohannis. Sarcină pentru PNL Gorj

Campania PNL de strângere de semnături pentru alegerile prezidenţiale va începe pe 10 august, a anunţat luni preşedintele Ludovic Orban.

„Este o dată simbolică, este o dată prin care vrem să arătăm că începem campania pentru prezidenţiale pentru ca niciodată în România să nu se mai întâmple ceea ce s-a întâmplat la 10 august, în care forţele de ordine în loc să apere viaţa şi siguranţa cetăţenilor s-au transformat în agresori împotriva integrităţii fizice şi chiar a vieţii foarte multor manifestanţi paşnici, cetăţeni români. (...) Nu vom face cine ştie ce desfăşurare, pur şi simplu începem campania. Va începe în fiecare capitală reşedinţă de judeţ, vom anunţa public locaţiile în care va începe campania de strângere de semnături. Nu organizăm un eveniment anume”, a precizat Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Campania nu se va desfăşura la mitingul anunţat pentru data de 10 august. Ţinta este strângerea a peste 2 milioane de semnături. „Am stabilit nişte obiective minimale (pentru filiale - n.r.) în ceea ce priveşte strângerea numărului de semnături”, a mai spus Orban.

Vizualizări: 1,385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: