20 de zile de arest pentru ginerele piroman

Bărbatul de 41 de ani, din Leleşti, judeţul Gorj, suspectat de incendierea unui fânar, a fost reţinut pe bază de ordonanţă pe timp de 24 de ore, de către poliţiştii ai formaţiunii de poliţie rurală din cadrul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu, iar ulterior instanţa de judecată i-a dat 20 de zile de arest preventiv.  

La data de 13.01.2011, orele 23:40, poliţiştii Postului de Poliţie Leleşti au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că în gospodăria unei localnice de 56 ani, a izbucnit un incendiu, la un fânar. Lucrătorii I.S.U. Gorj au localizat şi stins incendiul, iar in urma cercetărilor s-a stabilit că acesta a fost provocat din exterior, prin flacără deschisă. În urma incendiului au ars aproximativ 7 tone de fân, prejudiciul cauzat fiind estimat la suma 3.000 lei.

Continuând cercetările, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tg.Jiu şi Postului de Poliţie Leleşti au stabilit că suspect de comiterea incendierii este Dumitru P., de 41 de ani, din comuna Leleşti, judeţul Gorj, fostul ginere al părţii vătămate. Acesta a fost depistat şi condus la sediul postului de poliţie, pentru cercetări, ulterior, pe numele său emisă ordonanţă de reţinere pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere.

Poliţiştii l-au prezentat astăzi, 15 ianuarie a.c., Parchetului, respectiv Judecătoriei Tg-Jiu cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

Instanţa de judecată a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile. Poliţiştii l-au introdus pe suspect în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: