2022 - an aniversar pentru CE Oltenia

2022 - an aniversar pentru CE Oltenia care a cumulat, în 10 ani de funcționare, peste 200 milioane tone de cărbune extrase, 126 TWh energie electrică produsă și a asigurat 27 hTW servicii tehnologice de sistem.

În contextul schimbărilor rapide ale orientărilor europene asupra producerii energiei electrice, precum și în condițiile evoluției mecanismelor pieței de energie, raportat la necesarul de energie din țara noastră și la resursele de care dispune aceasta, Complexul Energetic Oltenia ramâne o componentă de bază a Sistemului Electroenergetic National și, nu în ultimul rând, a întregului sistem economico-social din România.

Cu înalte sentimente de apreciere, transmitem mulțumirile noastre pentru eforturile depuse celor care au ales să-și desfășoare activitatea într-un mediu dificil în care stăruința lor zilnică a depășit greutățile și barierele timpului, formând o mare familie de oameni deosebiți, mineri și energeticieni deopotrivă, care merită întrega noastră prețuire.

Adresăm, de asemenea, instituțiilor și firmelor colaboratoare, mulțumiri pentru sprijinul acordat și success în activitatea lor viitoare.

La mulți ani și multă sănătate celor care și-au pus amprenta asupra energiei produse de Complexul Energetic Oltenia - real pilon al energeticii românești!

Directoratul

Complexului Energetic Oltenia

Vizualizări: 880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: