Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

29 de zile de arest pentru falsul inspector anticorupţie

Judecătorii au decis ca falsul inspector anticorupţie, prins vineri în flagrant, să stea 29 de zile în arest preventiv.

În data de 7 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, beneficiind de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii – Direcţia Judeţeană Gorj şi ofiţerilor Direcţiei de Informaţii şi Protecţiei Internă, au procedat la organizarea unui flagrant, ocazie cu care l-au surprins pe suspectul L.D., de 48 de ani, din comuna Săcelu, judeţul Gorj, primind suma de 800 de lei, de la un gorjean, căruia îi crease convingerea că în calitatea de „inspector anticorupţie” în cadrul unui O.N.G., îi va demonstra nevinovăţia într-o cauză penală.

Din probatoriul administrat până în prezent, ofiţerii de investigarea fraudelor au stabilit că în perioada 2011-septembrie 2012, suspectul, prin inducerea în eroarea a opt părţi vătămate, a cauzat un prejudiciu în valoare de peste 27.000 de lei. Suspectul, deşi nu avea studii juridice, pentru a le crea convingerea părţilor vătămate că le va ajuta în rezolvarea favorabilă a unor litigii civile sau penale, se prezenta în calitate de “inspector anticorupţie” în cadrul unei organizaţii non guvernamentale, dar nu a efectuat vreun demers real în acest sens.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: