29 de zile pentru furt de tacâmuri

La data de 23 martie 2011, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Tg-Cărbuneşti l-au prezentat cu propunere de arestare preventivă, pe C.I., de45 de ani, Parchetului, respectiv Judecătoriei Tg-Cărbuneşti. Cu acest prilej, instanţa de judecată a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Suspectul a fost introdus  în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Reamintim că în seara zilei de 22 martie, orele 20:10, poliţiştii Postului de Poliţie Jupîneşti au fost sesizaţi de către S.I., de 41 ani, din localitate, despre faptul că în data de 21.03.2011, fiind plecat de la domiciliu, numitul C.I., de 45 ani, din aceeaşi localitate i-a sustras din locuinţă un motoferăstrău şi mai multe tacâmuri de inox, toate în valoare de aproximativ 500 lei, precum şi suma de 350 lei.

Urmare a sesizării, poliţiştii l-au depistat pe suspect, acesta fiind condus la sediul poliţiei. Pe parcursul cercetărilor, bunurile şi suma de bani au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.

Extinzând cercetările, poliţiştii au mai stabilit faptul că, la aceeaşi dată, suspectul a pătruns în locuinţa lui G.V., de 40 de ani, iar de aici a sustras un DVD Player şi un televizor. Aceste bunuri au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: