34 de primari vor fructe în şcoli

Numai 34 de primării din Gorj au depus cerere la APIA pentru a aplica programul „Fructe în şcoli”. Aceştia urmează să ţină o licitaţie pentru a alege firma de la care vor lua merele urmând ca abia de luna viitoare primarii să-şi depună cererea de sprijin financiar. (C.S

Alte ştiri pe scurt:

Paicu, dat în judecată

Primarul comunei Băleşti, Aristică Paicu a fost dat în judecată de toţi cei 37 de funcţionari publici din cauza tăierii sporurilor. Primarul este solidar acţiunii funcţionarilor, în condiţiile în care, spune el, luna trecută au fost fluturaşe şi de 500 de lei. (C.S)

Start la subvenţiile pentru bovine

Crescătorii de bovine, atât persoane fizice cât şi juridice, pot solicita Plata Naţională Directă Complementară pentru sectorul zootehnic începând de astăzi. Cererile se depun la sediul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Gorj până la data de 30 octombrie. Controlul la faţa locului se efectuează până la data de 15 noiembrie. (D.M.)          

Castanele, sărbătorite la Polovragi

Locuitorii comunei Polovragi au petrecut cu mâncare şi muzică tradiţională la Sărbătoarea Castanelor. Meşterul popular Mioara Dinoiu a organizat cu această ocazie o expoziţie de artă populară. Manifestarea aflată la cea de-a doua ediţie se înscrie în evenimentele gastronomice organizate de pensiunile din cadrul ANTREC, filiala Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: