4 tipuri de decor perfecte pentru a adăuga un covor din piele de vacă

Covoarele din piele de vacă sunt perfecte pentru camera de zi, dând o notă de rafinament cu o scânteie de personalitate. Preferate de mult timp în rândul designerilor de interior pentru aspectul lor atemporal și versatilitate, pielea de vacă devine un clasic al designului și merită un spațiu în casa tuturor.

Disponibil într-o mare varietate de forme, culori și modele, aceste covoare din piele servesc drept accent perfect pentru aproape orice decor de sufragerie. Nu numai că sunt moi, catifelate, ci și practice. Ele se integrează perfect ca un element neutru sau ies în evidență ca o caracteristică îndrăzneață într-o paletă minimalistă.

Dar cum să profiți la maximum de ele în interiorul tău? Citește mai departe pentru modurile noastre preferate de a decora camera de zi cu un covor din piele de vacă.

1. Piesa de rezistență intr-un interior minimalist

O tendință de design din ce în ce mai populară este aspectul unui interior minimalist. Pur și simplu, această estetică se referă la pereții goi, albi, cu accente ușoare și neutre. Scopul acestui stil este adesea de a crea o casă aerisită, care să pară simplă și care să nu fie încărcată cu mult mobilier.

Dacă sufrageria ta înclină spre acest design, cu pereți în tonuri palide (albe sau neutre) și decor complementar, covoarele din piele de vacă sunt modalitatea perfectă de a injecta puțină culoare. Încercați un covor exotic sau cu pete care are un model mai îndrăzneț, cu tonuri profunde și bogate pentru a schimba cu adevărat ritmul.

2. Îmbunătățiți alte modele din cameră

Crezi că covoarele din piele de vacă și un design complicat de tapet sau pereții văruiți în culori intense ar fi prea mult într-o singură cameră? Categoric, nu! În acest caz, covorul funcționează de fapt ca un element neutru.

Începeți prin a examina modelele care sunt în prezent în camera de zi, notând orice scheme de culori majore pe care le vedeți. Apoi, căutați un covor care preia unele dintre aceste tonuri și se integrează aspectului general.

Deși orice fel de piele de vacă ar funcționa, una mai monocromatică în nuanțe de alb sau gri ar arăta deosebit de șic într-o cameră de zi care prezintă deja câteva modele îndrăznețe. În acest fel, covorul dvs. din piele nu va concura cu decorul deja existent, dar se va evidenția frumos în continuare.

3. Scoateți în evidență tonul podelelor din lemn

Pe măsură ce mai mulți aleg să instaleze pardoseli din lemn de esență tare în toată casa lor, covoarele din piele de vacă sunt completări excelente al acestor spații elegante și moderne. Pe lângă faptul că este practică, podeaua din lemn de esență tare acționează și ca fundal pentru camera de zi, permițând celorlalte elemente de decor, cum ar fi covorul, să strălucească mai puternic.

În timp ce un covor din pielea de vacă alb-negru ar putea fi unele dintre cele mai comune alegeri, acestea sunt departe de singura opțiune. De fapt, atunci când lucrați cu podele din lemn de esență tare, o piesă maro și albă ar arăta deosebit de elegantă. În acest scenariu, tonurile covorului funcționează pentru a prelua și accentua diferitele nuanțe de pardoseală de pin, stejar roșu, cireș, arțar și multe altele.

4. Adăugați rafinament unei mochete confortabile

Deși podelele din lemn continuă să fie o tendință în creștere, mulți proprietari de case încă preferă confortul unei mochete în toată casa.

Atunci când sunt stratificate peste mochetă, covoarele din piele de vacă devin piese de accent uimitoare în camera ta de zi. Ambele elemente sunt moi la atingere, iar covorul din piele dă spațiului tău o notă mai luxoasă.

Când alegeți un covor pe care să îl așezați peste mochetă, căutați unul dintr-o familie de tonuri similare, care să se integreze perfect cu schema de culori existentă. Apoi, stați pe spate și relaxați-vă, învăluit într-o dublă doză de confort.

Vizualizări: 783

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: