Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

40 de mii de lei, căldura la spitalul închis din Sadu

Primăria Bumbeşti-Jiu a cheltuit 40.000 de lei pentru întreţinerea pe perioada sezonului rece a unui spital închis. Primarul Constantin Bobaru este decis să redeschidă spitalul pe baza unui parteneriat public-privat. Localnicii spun că au nevoie de acest spital, pentru că îi costă mult să vină la Târgu Jiu.

Primarul din Bumbeşti Jiu nu a renunţat la ideea de a redeschide spitalul din localitate, făcând demersuri pentru un parteneriat public privat. Pentru ca aparatura spitalului să nu se strice, clădirea a fost încălzită pe toată perioada sezonului rece, cu costuri importante de la bugetul de stat. Localnicii susţin că au nevoie de acest spital, deoarece drumul până la Târgu Jiu îi costă destul de mult. Primarul Bobaru a spus că medicii de familie sunt interesaţi să participe la înfiinţarea unui centru de permanenţă, care să asigure asistenţă 24 de ore din 24. Primarul din Bumbeşti Jiu speră să aibă suportul consiliului local în demersul său.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: