70 de amenzi într-o zi

În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au acţionat pe principalele artere de circulaţie din judeţ, pentru asigurarea unui climat de siguranţă rutieră a tuturor participanţilor la trafic.

Cu ocazia acţiunilor desfăşurate, cei care nu au respectat prevederile Codului rutier au fost sancţionaţi. Au fost aplicate peste 70 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 15.900 lei.

Au fost  sancţionaţi 5 conducători auto pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 17 conducători auto care nu purtau centura de siguranţă, 15 conducători auto care nu aveau asupra lor documentele personale, 24 conducători auto ale căror autovehicule prezentau defecţiuni tehnice, 2 pietoni, 4 pentru nefolosirea luminilor de întâlnire pe DE 79, 5 conducători de taxi, 1 conducător auto care nu a respectat semnificaţia indicatorului „oprirea interzisă”, diferenţa de sancţiuni fiind aplicată pentru alte abateri la regimul circulaţiei.

De asemenea, poliţiştii rutieri au retras 3 certificate de înmatriculare, au reţinut în vederea suspendării 1 permis de conducere, pentru nerespectarea semnificaţiei indicatorului “depăşirea interzisă”.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: