80 de milioane, 12 minute

Târgujienii vor avea parte de un adevărat spectacol în noaptea dintre ani şi asta pentru că Primăria Târgu Jiu a alocat suma de 80 de milioane de lei vechi pentru achiziţionarea artificiilor care vor lumina cerul în noaptea de Revelion. Este de precizat că artificiile vor dura doar 12 minute.

Primăria Târgu-Jiu a sistat anul acesta mai multe lucrări din cauza lipsei de fonduri. Nu aşa s-a întâmplat cu centrul oraşului, pentru care au contractat un al doilea credit, de 37 de miliarde. Chiar dacă este perioadă de criză, primăria Târgu-Jiu a alocat sute de milioane pentru decorarea oraşului, organizarea zilelor oraşului şi pentru artificiile de Anul Nou. „Spectacolul de artificii va dura 12 minute şi s-au cheltuit 80 de milioane pentru acest eveniment. La spectacol vor participa din partea primăriei domnul primar, Florin Cârciumaru dar şi alţi reprezentanţi”, a declarat Ramona Evulescu, purtătoarea de cuvânt a primăriei.

Spectacolul va avea loc în Piaţa Prefecturii unde în fiecare an se strâng sute de oameni pentru a fi împreună şi pentru a sărbători trecerea în noul an. În primele secunde din 2010 cerul oraşului nostru va fi acoperit de artificii care mai de care mai luminoase sub formă de steluţe sau flori. „După spectacolul de artificii, primarul se va retrage în parcul central, la Poarta Sărutului, pentru a oficia cele 19 căsătorii programate în noaptea de Revelion”, a declarat Ramona Evulescu.

Tinerii care doresc să-şi unească destinele chiar în noaptea dintre ani trebuie să ştie că mai au la dispoziţie doar azi şi mâine să se înscrie la primărie. 

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: