A acroşat o maşină parcată

Un autoturism parcat pe marginea drumului era cât pe ce să ajungă în curtea unor localnici din Câlnic pentru că un şofer care se deplasa dinspre Târgu Jiu spre Motru nu a mai văzut nimic în faţa ochilor şi a intrat direct într-un autoturism.

Proprietarul autoturismului avea maşina parcată în faţa casei. După ce a auzit o bubuitură a ieşit să vadă ce s-a întâmplat. Mare i-a fost mirarea când a văzut că autoturismul nu mai era parcat în faţa casei, ci ajunsese la poarta casei vecine, după ce fusese lovit de o altă maşină. “E făcută praf. Avariată în proporţie de 90%. Nu ştiu ce s-a întâmplat, probabil şoferul a adormit la volan“, a spus proprietarul autoturismului Audi.

Şoferul vinovat de accident, are 25 de ani şi nu-şi poate explica ce s-a întâmplat. “Dintr-o dată nu am mai văzut nimic în faţa ochilor, nu ştiu ce s-a întâmplat“, a declarat şoferul vinovat. Poliţia face cercetări pentru a stabili cauzele exacte ale producerii evenimentului rutier. Şoferul autoturismului a ajuns la spital cu răni uşoare. În momentul de faţă se află sub supraveghere medicală.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: